MERTENS ANNICK

Tel: 03 201 60 67
contact old
Voor de dagelijkse boterham!

Het Bakkershoekje, uw warme bakkerij in Deurne

Een bakker met alles in huis? Die is er voor u! Het Bakkershoekje is uw bakkerij in Deurne waar u terecht kunt voor de lekkerste broden, stokbroden en pistolets. We bieden zelfs gluten- en lactosevrije broden aan. Ook buiten onze openingsuren kunt u op ons rekenen. Onze broodmachine is namelijk altijd gevuld met vers brood. Kom dus snel eens langs voor uw dagelijkse boterham.

Ontdek ons uitgebreide aanbod

We smullen elke dag wel van een lekkere boterham. Logisch dus dat we het liefst kiezen voor een lekker vers brood van bij de bakker. Bij het Bakkershoekje kunt u kiezen uit een groot aanbod aan broden en andere lekkere bakcreaties.

Het Bakkershoekje is uw adres in Deurne voor de lekkerste broden. Wij bieden verschillende soorten broden aan in de bakkerij. Wit grof, donker, meergranen, Waldkorn of een suikerbrood? We hebben het allemaal! Ook diegenen die kiezen voor glutenvrije en lactosevrije broden kunnen bij ons terecht.

Verder zijn onze rekken gevuld met lekkere pistolets, sandwiches en stokbroden. Ideaal voor op een luie ochtend in het weekend, of gewoon eens in de week. Als tussendoortje hebben wij lekkere worstenbroodjes en curryrollen, ideaal voor na het werk of na school.

Kom snel eens langs in onze bakkerij, we helpen u er graag verder!