MERTENS ANNICK

Tel: 03 201 60 67
contact old
Lekkere patisserie voor de zoetekauwen

Het Bakkershoekje: voor de lekkerste patisserie in Deurne

Een lekker gebakje smaakt altijd. Bij het Bakkershoekje kunt u terecht voor de lekkerste patisserie in Deurne. Ontdek ons uitgebreid gamma aan taarten, vlaaien, ontbijtkoeken, appelbollen en nog zoveel meer. Voor speciale gelegenheden kunt u zelfs een speciale fototaart bij ons bestellen. 

Heerlijke lekkernijen voor elke gelegenheid

Zin in een zoete lekkernij? Dan vindt u vast en zeker iets van uw gading bij het Bakkershoekje in Deurne. Wat is er bijvoorbeeld lekkerder dan ’s ochtends smullen van een lekkere ontbijtkoek? Spring eens binnen en geniet van een croissant, chocoladekoek of koffiekoek met crèmevulling. Zo begint u de dag altijd goed.

Komt er bezoek over de vloer of viert u een speciale gelegenheid? Dan is het altijd fijn om iets speciaals in huis te hebben. Wat dacht u van een lekkere vlaai, cake of taart? Wij hebben gebak met fruit, chocolade of crème. 

Soms mag het ook nog specialer zijn. Zo is een fototaart de ultieme verrassing voor op een verjaardagsfeest. Zet er bijvoorbeeld een stoere Spiderman op, of een foto van de jarige!

Kom snel eens binnen bij het Bakkershoekje in Deurne en laat u verleiden door de lekkerste patisserie in Deurne. Ons vriendelijke personeel heet u van harte welkom.