Merksemsesteenweg 82 · 2100 Deurne (Antwerpen)

Vragen? Bel ons op 03 324 40 02 or email Ons.

Het Bakkershoekje

Bakkerij Het Bakkershoekje in Deurne staat gekend voor kwaliteit. Klanten kunnen hier dan ook de lekkerste bakkersproducten vinden uit de streek.

Contacteer ons

Ruim assortiment brood 

Uw dagelijkse portie vezels

Bij Het Bakkershoekje vindt u het lekkerste brood te Deurne. Zowel het gewoon, klassiek brood zoals bruin, wit of volkoren maar ook glutenvrij, zoutarm en lactosevrij brood is beschikbaar. 

Van welke broodsoort u ook fan bent, bij bakkerij Het Bakkershoekje te Deurne vindt u zonder twijfel uw gading.

Lekker gezond

Brood is één van de voedingsmiddelen die nagenoeg iedereen dagelijks eet. Het bevat heel wat vezels, vitamines en mineralen die iedereen nodig heeft. Jong en oud smullen naar hartenlust van het brood van Het Bakkershoekje in Deurne. Kom langs en ontdek het ruim aanbod vers brood en andere bakcreaties.

Alles onder één dak

Naast vers brood biedt Het Bakkershoekje tevens smaakvolle pistolets, stokbrood, sandwiches,…En ook de charcuterie om uw maaltijd mee te vervolledigen kan u in de winkel uitkiezen. Een tussendoortje nodig om de honger te stillen? Dan zijn de overheerlijke worstenbroodjes en curryrollen ideaal! Kom langs in de bakkerij en u wordt met de glimlach verder geholpen.

Iets te vieren? Check dan het aanbod taarten en patisserie of bestel meteen uw taart op maat. U kunt kindertaarten laten maken zoals uw kind ze het liefst wenst.