Merksemsesteenweg 82 · 2100 Deurne (Antwerpen)

Vragen? Bel ons op 03 324 40 02 or email Ons.

Het Bakkershoekje

Bakkerij Het Bakkershoekje in Deurne staat gekend voor kwaliteit. Klanten kunnen hier dan ook de lekkerste bakkersproducten vinden uit de streek.

Contacteer ons

Patisserie met fruit, chocolade of crème 

Verwennerij voor de zoetekauwen

Een lekker gebakje of een stuk taart gaat er bij de meesten altijd in. De overheerlijke meringue, de slagroom of de luchtige biscuit zal uw smaakpapillen verwennen.

Een foto, Spiderman of een favoriete hobby

Als kind is het super leuk om de kaarsjes op uw verjaardagstaart uit te blazen. Als die taart dan nog eens de afbeelding van uw favoriete held of sport is, dan kan de dag niet meer stuk. Bij Het Bakkershoekje staat de toonbank vol lekkere taarten, vlaaien, ontbijtkoeken, appelbollen en zoveel meer. Speciale gelegenheidstaarten met een foto of leuke afbeelding dienen besteld te worden.

Een dag vol lekkers

Wie dit wenst kan de volledige dag vullen met lekkers van Bakkerij Het Bakkershoekje. Zo kan er gestart worden met heerlijke koffiekoeken of pistolets en de langslapers kunnen zelfs opteren voor een brunch. In de namiddag krijgt men dan vaak “een hongertje” en de lekkere worstenbroodjes of curryrollen zullen zeker deze honger kunnen stillen. Uiteraard is er de taart of andere patisserie te Deurne die men u aanbiedt en met een heerlijke koffie of thee zal dit u zonder twijfel bevallen. Tegen de avond kan er dan gekozen worden voor brood met allerlei charcuterie die men in de winkel kan verkrijgen.

Contact

Wilt u uw patisserie te Deurne bestellen? Bel dan meteen en alles wordt direct genoteerd.