Merksemsesteenweg 82 · 2100 Deurne (Antwerpen)

Vragen? Bel ons op 03 324 40 02 or email Ons.

Het Bakkershoekje

Bakkerij Het Bakkershoekje in Deurne staat gekend voor kwaliteit. Klanten kunnen hier dan ook de lekkerste bakkersproducten vinden uit de streek.

Contacteer ons

Snoep, koekjes en chocolade 

De Sint, Pasen of gewoon even zonder reden lekker snoepen

Bent u op zoek naar een winkel waar ze confiserie en snoep hebben regio Deurne? Ontdek dan het ruim assortiment van Het Bakkershoekje!

Af en toe zondigen mag

Snoep en zoetigheid zijn inderdaad niet zo gezond maar af en toe niet weerstaan aan de lokroep van zoetigheid wordt u zeker vergeven. Bij Het Bakkershoekje is er van alles aanwezig waaronder chocolade, snoep, koekjes, confiserie,… zodat u naar hartenlust kunt kiezen op welke manier u zichzelf verwent.

Feestdagen en speciale gelegenheden

Tijdens feestdagen zoals Kerstdag, Pasen, …. Is er steeds een ruime keuze aan passende chocoladefiguren, snoep en marsepein. Wanneer de Sint in het land is, is de winkel overladen met speculoos en andere koeken en lekkers. Kom gerust langs om het assortiment te ontdekken. Eind oktober is er Halloween en om dan de kindjes die aan de deur komen te verrassen is het ideaal om wat snoep van Het Bakkershoekje in huis te hebben.

Kies voor smaakvolle chocolade, koekjes en snoep te Deurne en plan meteen een bezoek aan Het Bakkershoekje. Elke zoetekauw vindt hier zonder twijfel zijn gading. De zoetigheid wat doorspoelen kan met één van de fruit- of frisdranken.